Hotell Utter Inn

Ett par på Hotell Utter Inn på Mälaren i Västerås. Fotograf: Pia Nordlander

Har du alltid velat se hur fiskarna har det under vattenytan? I Västerås har du chansen. Hotell Utter Inn är en helt unik upplevelse där du får ditt eget lilla krypin för en natt – under ytan!

Den lilla röda stugan på Mälaren

Utter Inn är ett undervattenshotell som ligger mitt ute i Västeråsfjärden ca 1 km från fastlandet. Den lilla röda stugan ligger på en flytbrygga i Mälaren så du har tillgång till att bada och sola och njuta av solnedgången innan det är dags att sova. Du sover tre meter under vattenytan med panoramafönster mot alla väderstreck. Se hur fiskarna simmar intill dig. Hotellet har plats för 2 personer och är en perfekt present att ge bort i bröllopspresent eller kanske i födelsedagspresent.

Säsong: April- Oktober

Hotell Utter in på Mälaren i Västerås. Fotograf: Leon Grimaldi

Unusual Hotels Of The World

Undervattenshotellet är ett av Västmanlands tre bokningsbara hotell som finns med på listan ”Unusual Hotels Of The World”. Ett bokningstips för dig som vill sätta upp något häftigt och annorlunda på din ”bucket list”.

Mer information:

Boka Hotel Utter Inn
Unusual Hotels Of The World

Ett hus som ligger flytandes i mälaren

Hotell Utter Inn

Hotell Utter Inn är ett av konstnären Mikael Genbergs projekt. Från Östra... (Läs mer) hamnen i Västerås går båten som tar er ut till hotellet i Västerås skärgård. På flytbryggan finns möjlighet till sol och bad eller ta en tur med gummibåten till någon av de närbelägna öarna. I rummet ovanför vattenytan finns kokplatta, servis, dunk med färskvatten samt kylmöjlighet.


Västeråsfjärden, Västerås

Du kanske också gillar: