Steam Hotel

Receptionen i Steam Hotel en unik miljö färgad av det gamla ångkraftverket. Fotograf: Pressbild

Med sin kraft, energi och glädje vill The Steam Hotel i Västerås förflytta dig till en plats du aldrig varit på och där förmedla en känsla du aldrig tidigare upplevt. Kanske är det just därför många besökare blir förälskade i Steam Hotel!

Det gamla ångkraftverket

De som varit där pratar om dofterna, detaljerna, den trevliga personalen och de otroligt sköna sängarna. The Steam Hotel, beläget i det 100 år gamla ångkraftverket invid Mälaren i Västerås, är en reseanledning i sig! Med sina 18 våningar och 227 rum, restauranger, barer, konferenslokaler, relax i världsklass och sin granne, Sveriges enda actionbad, välkomnar de allt från ensamresenären till stora grupper.

Steam Hotel är en destination för dig som vill uppleva mer och bli berörd, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. Här kan du kombinera lyx och avslappning med action och nöje. Från hotellet har du första parkett till Mälaren och cirka 15 minuter promenad till Västerås innerstad.

Vasteras_Steam-Hotel_A06I1679-Pressbild

Hotell i hotellet

The Turbine hotel är ett hotell i hotellet – beläget precis granne med The Steam Hotel. Det unika boutiquehotellet i Västerås erbjuder 40 snyggt inredda rum, karaoke, en egen exklusiv biograf och gitarrer på roomservicemenyn.
Hotellet vänder sig till den världsvana affärsresenären, paret som vill krypa ihop framför en gammal klassiker eller kompisgänget som vill ha en karaoketävling in på småtimmarna. Rummen är generösa och ombonade, atmosfären intim och varje detalj omsorgsfullt genomtänkt.
Oavsett om du är på work- eller mingel humör kan du känna dig hemma på Turbine hotel i Västerås!

Mer information:

The Steam Hotel
Turbine Hotel
Actionbadet – Kokpunkten

Vasteras_TURBINE_191220_RAUK4478