Tips från äventyrslystna Västeråsare

Man hoppar med wakeboard i Västerås Cable park.

Full fart, höga hopp eller kluriga gåtor. I Västerås finns något för alla slags äventyrare, stora som små. Våra egna äventyrslystna Västeråsare har koll på vad som får adrenalinet att pumpa eller hjärnan att jobba. Läs deras bästa tips nedan!

Äventyrslystna profilen Per Valfridsson. Pressbild

Peter Valfridsson – Grundare av Västerås Cable Park

Mina 3 bästa acton och äventyrstips!

Galet kul att surfa inomhus! Perfekt aktivitet med ett gäng kompisar eller med företaget!

Grym bana och snabba bilar. Kör gokart på riktigt!

Superskoj att åka wakeboard, dessutom mitt i stan. Perfekt aktivitet för både nybörjare och erfarna åkare.

 

 

 

 

 

 

 

Äventyrslystna profilen Emelie Bouvin. Pressbild

Emelie Bouvin – VD Prison Island Västerås

 

Mina 3 bästa acton och äventyrstips!

För en som får svindel i rulltrappor var det med skräckblandad förtjusning jag tog mig an höghöjdsbanan men det slutade med att jag var svindlande förtjust! Definitivt en perfekt aktivitet för alla som letar efter en rolig och adrenalinfylld utmaning.

Fart, tävling och taktik passar mig som handen i racerhandsken, därför utmanar jag gärna vänner och familj i en tuff gokartmatch. Om jag någon gång skulle lyckas ta mig först över mållinjen kan motståndarna förvänta sig ett självförtroendet lika stort som hos Formel 1-mästaren Lewis Hamilton.

Västerås egna Fångarna på fortet med utmaningar som sätter ditt lags taktik, teknik och fysik på prov. Passar alla från 8-88 år och är därför en perfekt aktivitet för familjen. Prison Island är förmodligen det enda fängelset i världen som du har roligt på!

Låt oss inspirera till din actionfyllda upplevelse