Planera ditt möte eller evenemang

Möte med Västerås Convention Bureau. Fotograf: Henrik Mill.

Det ska vara lätt att arrangera möten och evenemang i Västerås och CVB erbjuder ett kostnadsfritt stöd för dig som är arrangör. Vare sig ni planerar en stor kongress, ett mindre möte, en konferens eller ett evenemang så har Västerås allt ni behöver. Behöver ni hjälp med planering och genomförande har Västerås proffsiga mötesarrangörer som dagligen jobbar med möten och konferenser i olika storlekar. Vi lotsar er självklart så att ni får hjälp med just det ni behöver!

Mötesplaneraren  ett digitalt verktyg

Här bredvid finner ni vårt digitala verktyg Mötesplaneraren. Genom att fylla i just era behov hjälper den er att enkelt sålla bland alla alternativ avseende möteslokal, logi och mat.

Hittar ni fortfarande inte det ni söker är ni givetvis välkomna att kontakta oss på Västerås Convention Bureau så hjälper vi er att ta reda på vilket alternativ som passar era behov bäst!

Vy över mälaren med segelbnåtar. Fotograf: Pia Nordlander

Planera ett hållbart möte

Betydelsen av att ett möte eller en konferens arrangeras på ett hållbart sätt är idag allt viktigare. Här finner du en checklista med delar du kan tänka på för att ditt möte ska bli så hållbart som möjligt.

Planera ett hållbart möte

Bra tips när du planerar ett möte: