Outletshopping

Skultuna fabriksbutik och outlet. Fotograf: Pia Nordlander

Välkommen på outletshopping i Västerås! Här finns outletbutiker från flera kända varumärken. Shopping för dig som älskar sport, inredning, märkeskläder eller designartiklar – med hög chans att fynda!

Skultuna Bruk

Ett besök på Skultuna Messingsbruk är unik på flera sätt. Visste du till exempel att det är den enda platsen i världen där du kan handla andrasortering. Här erbjuder de dessutom tjänster som polering av Skultunaproduketer, både gamla och nya. Förutom skultunas egna produkter hittar du även designartiklar från märken som HAY, Klong, Orrefors, Kosta Boda, Stutterheim och många fler!

Iittala Outlet Designartiklar till hemmet

I samma område hittar du Iittalas stora outletbutik. Här säljs märken som Rörstrand, Arabia, Fiskars och Iittala såklart. Du hittar både första- och andrahandssortering!

 

Runda bord och vägg hyllor med mässingsprodukter i en butiksmiljö. Foto: pressbild
Newport Outlet i Västerås. Foto: Pressbild

Newport Premium Outlet

I centrala Västerås hittar du den populära inredningskedjan Newport Premium Outlet.
Här fyndar du välkända premiumprodukter från bland annat Artwood, Eichholtz, Jonathan Adler och Klong.

Butiken är en pärla för dig som älskar att fynda! I samma galleria hittar du även deras butik  Newport Västerås. Perfekt att slå två flugor i en smäll.

Åhléns Outlet 

Att Åhléns Outlet har öppnat i Västerås är av stor glädje för många. På Åhléns Outlet hittar du bland annat inredning, kläder och skor, ja det mesta du kan behöva till dig och ditt hem!

 

Stadium Outlet

På handelsområdet Hälla hittar du Stadium Outlet
Här hittar du allt inom alla sporter, kläder, skor, utrustning – you name it!
Stadium outlet erbjuder ett brett utbud av märkesvaror som säljes till lägre priser än motsvarande produkt på marknaden. En sportälskares shoppingdröm helt enkelt!

 

Åhlens Outlet i Västerås. Foto: Pressbild

Du kanske också gillar: