Vy från hotellrum på Steam Hotel med Mälaren som siluett. Foto: Pressbild

 

 

Skrapan, som Best Western Plus Hotel Plaza ligger i. Foto: Pressbild

Best Western Plus Hotel Plaza

Betyg:

Detta hotell, med utsikt över vackra Mälaren, är beläget mitt i Västerås... (Läs mer) trivsamma city med gångavstånd till Aros Congress Center, konserthus, teater, museer, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat. Hotel Plaza har stora, ljusa, modernt inredda rum och sviter. På hotellet finns restauranger, barer och ett spa.


Kopparbergsvägen 10, 722 13 Västerås
021-10 10 10

Ett av rummen på Boutique Hotel Frösåker. Foto: Pressbild

Boutique Hotel Frösåker

På Boutique Hotel Frösåker sover du gudagott. Hotellet, som ligger vid... (Läs mer) Mälaren, har 15 rum med totalt 26 bäddar. Här kan du bada badtunna på bryggan, promenera i naturreservatet, spela golf på Frösåkers Golfklubb och göra andra roliga utomhusaktiviteter.


Frösåkers Brygga 7, 725 97 Västerås
070-573 43 43

Elite Stadshotellets framsida, från Stora Torget sett. Foto: Pressbild

Elite Stadshotellet

Betyg:

Elite Stadshotellet har varit en central mötesplats ända sedan invigningen... (Läs mer) 1907. Hotellet erbjuder bekväma och fräscha rum och med Stora torget som granne finner du shopping, nöjen och kommunikationer precis utanför dörren. Förutom boende finns här mötes- och middagslokaler, festvåning, gym och en relaxavdelning med bastu.


Stora Torget, 721 03 Västerås
021-10 28 00

Huvudbyggnaden på Hem till gården. Foto: Pressbild

Hem till Gården

Betyg:

Välkommen till gården på landet mitt i stan! Här bor du mysigt i... (Läs mer) kulturhistorisk miljö, bevarad och inredd med mycket kärlek och omtanke. Här kan du även äta och dricka gott på Bistro Lilla Stallet. Hem till Gården vänder sig till dig som ställer krav på ett boende med karaktär i trevlig miljö med genomtänkt interiör och modern utrustning.


Slånbärsgatan 13, 722 23 Västerås
070-228 75 18

Ett hus som ligger flytandes i mälaren

Hotell Utter Inn

Hotell Utter Inn är ett av konstnären Mikael Genbergs projekt. Från Östra... (Läs mer) hamnen i Västerås går båten som tar er ut till hotellet i Västerås skärgård. På flytbryggan finns möjlighet till sol och bad eller ta en tur med kanoten till någon av de närbelägna öarna. I rummet ovanför vattenytan finns kokplatta, servis samt dunk med färskvatten.


Västeråsfjärden, Västerås

Ingången till Steam Hotel i Västerås. Fotograf: Henrik Mill

The Steam Hotel

Betyg:

Med sina 264 rum i industriromantisk stil, restauranger och barer med... (Läs mer) internationella visioner kommer hotellet garanterat att väcka alla dina sinnen till liv. Hotellet erbjuder även ett 800 kvm stort spa och en utsikt över Mälaren som får dig att tappa andan. Från hotellet har du första parkett till Mälaren och cirka 15 minuters promenad till city.


Ångkraftsvägen 14, 721 31 Västerås
021-475 99 00

Du kanske också gillar: