#västeråshjälte sökes!

Västerås behöver hjälteinsatser just nu! Vi kan drömma om att Batman, Superman eller Wonder Woman ska komma och rädda dagen. Men i ärlighetens namn är det du, dina vänner och resten av oss Västeråsare, som ska rädda vår innehållsrika stad.

Västerås behöver hjältar

Vi befinner oss just nu i en extraordinär situation och då behövs samhandling. Visit Västerås uppdrag är att tillsammans med besöksnäringens företag och andra aktörer utveckla destinationen och locka besökare till Västerås. Med anledning av rådande läge så har vi valt att prioritera om våra resurser då vi inser att de enda som just nu kan bidra till att behålla vårt utbud är Västeråsarna.

Kampanjen #västeråshjälte

Vi har därför skapat en kampanj där vi vill lyfta och hylla alla hjältar som handlar, äter, upplever och är i Västerås! Detta vill vi göra tillsammans med våra aktörer som bidrar till en levande stad och en attraktiv destination.

Kampanjen heter #västeråshjälte. En hashtag som vi, Västeråsare, fyller med hjältebilder på alla som väljer att stötta besöksnäringen och bidrar till ett levande Västerås.

Grafisk bild "Handla lokalt. Ät lokalt. Var lokalt. Njut lokalt. Det är du som startar trenden. #västeråshjälte""

Bli en #västeråshjälte

Gör såhär:

  •  Ta en bild på en hjälteinsats, gärna där du själv syns i bild.
  • Posta ditt inlägg och berätta om din insats, glöm inte att tagga företaget som du gör din hjälteinsats hos.
  • Tagga med #västeråshjälte
  • Klart! Du är nu en #västeråshjälte

För att vi ska se din hjälteinsats vill vi att du lägger ut det som ett inlägg i dina sociala medier. Genom att du # taggar bilden godkänner du att vi använder din bild i kampanjen.

Bli #västeråshjälte som företag

Här finner du samlat material kring kraftsamlingen #västeråshjälte. Om ni känner er osäkra hur ni ska använda bifogade budskap och bilder är det bara att höra av er till oss.

Kika gärna in på Visit Västerås Facebook eller Instagram för att se hur vi lagt ut kampanjen. Vi ser fram emot att vi tillsammans fyller de digitala flödena med hjältar i Västerås!

En tallrik med en kanelbulle som har en hjältemask för att symbolisera kampanjen #västeråshjälte