Tips för barnfamiljen!

Familj

Undrar du vad du kan hitta på med familjen? Vi har massor av tips till dig som behöver inspiration.

Kungsbyn
Kungsbyn har en djurpark med några av Sveriges vanligaste djur, exempelvis ko, gris, vildsvin, älg och hjort. Men här finns också exotiska djur som lemurer, leguaner, kameler och giftiga ormar! Du kan boka entré till Kungsbyn online, i priset ingår även Kungsbyns dagliga visningar och turer.

Vallby Friluftsmuseum
Vallby Friluftsmuseum är ett självklart val för många barnfamiljer på grund av sina Bullerbyn-liknande miljöer som nog väcker minnen hos många vuxna. Självklart är Friluftsmuseet mycket mer än bara miljö: här finns mycket att se och lära. Museets djur och växter är ursprungliga från samma tid som byggnaderna, och sommartid kan man se både adel och bönder vistas på området.

Kokpunkten 
Kokpunkten är Sveriges första actionbad! Här finns adrenalinfyllda rutschar för både stora och små barn. Ett härligt äventyr för hela familjen, boka entré till Kokpunkten här på hemsidan.

Leo's Lekland
När energin är på topp är det en god idé att springa av sig hos Leo's Lekland. Här finns fler aktiviteter än barnen visste att de längtade efter, och familjen kommer definitivt att få en kul dag i lekens tecken!

Karlsgatan 2
På Karlsgatan 2 finns både Västmanlands läns museum och Västerås Konstmuseum, två fantastiska museer med aktiviteter och utställningar för barn såväl som för vuxna.

Prison Island
Prison Island är den ultimata platsen för alla åldrar. I cellerna utmanas både huvudet och kroppen, och för att lyckas måste ni samarbeta! Ta med hela familjen på en rolig aktivitet tillsammans, boka Prison Island online här!

Västerås Skatehall
Detta är platsen för dig som åker skateboard, kickbike och bmx eller som är intresserad av radiostyrda bilar.