Välj Västerås för stora möten och evenemang

I Västerås finns allt från stora multifunktionella arenor till mindre mötesanläggningar i naturskön miljö intill Mälaren. Här finns alla möjligheter att arrangera en konferens, mässa, kongress, företagsevent, bankett, bolagsstämma eller kanske ett styrelsemöte.

I hjärtat av Västerås finns en av landets ledande konferens- och kongressanläggning, Aros Congress Center. Där har du tillgång till 24 000 m² konferenslokaler och 2 000 m² utställningsyta. Kongresscentret ligger mitt i citykärnan med närhet till shopping och restauranger samt Västerås Centralstation inom två minuters gångavstånd.

Evenemangsområdet Rocklunda stoltserar med bland annat en inomhusbandyarena, ABB Arena Syd med plats för 10 000 åskådare som även används för stora produktioner, tävlingar och evenemang. ABB Arena Nord är stadens hockeyarena och nyttjas till idrottsevenemang mässor och utställningar. På området finns även Bombardier Arena, en evenemangsarena med plats för 2 800 personer.

Att bo i Västerås under ert möte är enkelt, bekvämt och prisvärt. Västerås har ca 1 200 hotellrum fördelat på 15 hotell, de flesta inom gångavstånd till city och Västerås Centralstation. Flera av hotellen har nyligen genomgått renoveringar eller planerar renovering inom kort.